Äystö kaasutin

Äystön Jussi on jo joitain vuosia sitten suunnitellut uuden tyyppisen puukaasuttimen. Se eroaa perinteisestä Impert mallista huomattavasti. Hän testasi Prototyyppiä ensin itse. Myöhemmin testaukseen osallistui Fredrik Ek. Prototyyppejä testattiin sekä paikallislaitoksessa, että puukaasuauton päällä.

Kuva

Prototyypin testit olivat olleet onnistuneita ja tuotekaasu palaa hyvin! Periaatepiirustukset ovat yhdistyksemme jäsenten vapaasti käytettävissä ja sovellettavissa. Mikäli käynnistynyt projekti saadaan onnistuneesti toteutettua ja dokumentoitua niin yhdistys voi julkaista ja myydä Äystö -Kaasuttimen rakennusohjetta.

Projekti on avoin kaikille halukkaille. Jussi on luvannut avustaa kaikissa eteen tulevissa asioissa mahdollisuuksiensa mukaan. Minä lupaan auttaa myös mahdollisuuksieni mukaan syntyvien dokumenttien hallinnassa ja päivityksissä.

Ekoautoilijat Kiittää Jussia Äystö-kaasuttimen periaatepiirrosten ja Torbedo -kaasuttimen mittakuvien julkistamisesta ja niiden antamisesta jäsenten vaapaaseen käyttöön!

Lisää kaasuttimesta "Jäsentenvälisillä" sivuilla projektit osiossa.Kuva